Martin's City Spa
Fitness & Wellness Club
Louvain-la-Neuve

De spa van Louvain-la-Neuve,
een feelgoodbubbel tussen stad en natuur

 

Bedwelmende massages, deskundige behandelingen, een fitnessruimte en betoverende thermen: Martin's City Spa nodigt je om even helemaal te herbronnen tussen de stedelijke omgeving van Louvain-la-Neuve en de rust van het meer, omzoomd door een prachtig bos.

 

Martin’s City Spa is de place to be voor een puur moment van ontspanning

Op een steenworp van het meer van Louvain-la-Neuve. In het betoverende stedelijke en minimalistische decor kun je de tijd stil laten staan en je gehele lichaam even rust gunnen. Omdat we alleen de allerbeste producten gebruiken, zijn de massages en lichaamsbehandelingen een weldaad voor je lichaam en je huid. In de fitnessruimte kun je dan weer je spieren aan het werk zetten om zo een strakker lichaam te bekomen.

de verzorgingskaart

boeken

 

Martin’s City Spa Fitness

Wil je een echte totaalervaring, dan kun je inspanning en ontspanning combineren door te kiezen voor zowel lichaamsbehandelingen, een fitnesssessie en een moment van verpozing in de thermen in het hart van Louvain-la-Neuve.

LESSENROOSTER

Het aanbod van Martin's City Spa inde Louvain-la-Neuve

De lichaamsbehandelingen en massages van Martin's Spa Expertise combineren de knowhow van ons personeel en de efficiëntie van de producten van Cinq Mondes en Reveel om je spieren te ontspannen en tot rust te komen.

ONTDEK

Het spagedeelte dat alles in huis heeft om je een totaal moment van rust te bezorgen. Een heerlijke massage of een ommetje langs de fitness maakt je bezoek helemaal af, of combineer je meteen alles ineens.

ONTDEK

Een fitnessruimte van 170 m² waar je aan je lichaam kunt werken op de allernieuwste toestellen of je in het zweet werken tijdens de groepslessen. Onze geschoolde instructeurs geven je de beste tips om je lichaam en geest in topvorm te houden.

ONTDEK

Ontdek al onze spa promoties voor een uitzonderlijk moment

Vanaf 100

Openingsuren van Martin’s City Spa in Louvain-la-Neuve

De fitnessruimte en de thermale baden zijn geopend van 7 tot 21 uur van maandag tot donderdag, van 7 tot 20 uur op vrijdag, van 9 tot 20 uur op zaterdag en van 9 tot 18 uur op zondag en feestdagen.

De behandel- en massageruimte is geopend van 11.00 tot 19.00 uur op maandag, van 14.00 tot 18.00 uur van dinsdag tot donderdag, van 10.00 tot 19.00 uur op vrijdag en zaterdag en van 9.00 tot 16.00 uur op zondag en op feestdagen.

Het zwembad van Martin's City Spa is voor kinderen elke dag geopend van 14 tot 16 uur en op zaterdag en feestdagen van 10 tot 12 uur.

LEES MEER

Volg al ons nieuws op Instagram

Adres en contactgegevens van Martin's City Spa

Martin's Spa Genval

Avenue du Lac 87 1332
Genval, België

Contact opnemen

Spa : +32 10 77 48 08 - reception.spa.lln@martinshotels.com
Fitness : 0032 (0)10 77 48 09fitness.lln@martinshotels.com

Neem contact op met Martin's City Spa in Louvain-la-Neuve en herbron even helemaal in een stedelijk en natuurlijk kader.

Contact

 

Quick Response Code