Merken en producten

Behandelingen en massages

Twee merken verzorgingsproducten die hun gelijke niet kennen

In Martin's City Spa worden voor de behandelingen en verzorgingen alleen producten van uitzonderlijke kwaliteit gebruikt, met name van Cinq Mondes en Phytomer. Twee merken met elk een eigen klemtoon, maar alle twee ontworpen met hetzelfde doel: je er stralend te laten uitzien.

Maak een schoonheidswereldreis in ons centrum in Louvain-la-Neuve

Martin's City Spa in Louvain-la-Neuve heeft twee hoogstaande merken geselecteerd om je de best mogelijke ervaring te bezorgen: Cinq Mondes is een Frans merk gespecialiseerd in professionele verzorgingsproducten voor spa's. Het biedt een brede waaier aan traditionele, kwalitatieve producten met een authentiek karakter. Reveel is dan weer een vooruitstrevend Duits merk dat behalve een sterk gamma aan verzorgingsproducten met collageen ook vooraanstaande huidverzorgingsproducten in huis heeft.

 
 

Cinq Mondes, een universum vol geuren en finesse

Martin’s Spa kiest niet alleen voor het merk Cinq Mondes vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de producten en behandelingen, maar ook omdat hun productlijnen zo geconcipieerd zijn dat ze een respectvolle hommage aan de natuur zijn. Met de producten van Cinq Mondes kunnen we je lichaamsverzorging aanbieden die geïnspireerd is op de traditionele schoonheidsrituelen uit de vijf hoeken van de wereld.

Dankzij Cinq Mondes beleef je een ware zintuiglijke ervaring. Gedurende de behandeling worden de producten onder een aromatische nevel aangewend om zo je zintuigen zo sterk mogelijk te bespelen. Bij elke behandeling hoort een soundscape die bestaat uit gedetailleerde achtergrondinformatie over de oorsprong van de behandeling en de gebruikte ingrediënten en passende muziek. Je geeft je volledig over aan de exotische, meditatieve sfeer.

Een zintuiglijke ervaring maakt wezenlijk deel uit van elke gezichtsbehandeling met Cinq Mondes. Bij elke behandeling krijg je een uitermate goed gevoel en zie je ook meteen de gunstige effecten voor je huid. Daar hoort telkens ook een relaxerende massage bij (nek, schedel, handen, voeten of benen) terwijl je je gezichtsmasker op hebt.

 

Phytomer, een revelatie in schoonheidsbehandelingen

Reveel is een professioneel huidverzorgingsmerk, sterk geënt op medische en wetenschappelijke expertise. Het merk gaat prat op de wetenschappelijk bewezen werking van actieve ingrediënten die de natuurlijke functies van de huid ondersteunen voor optimale resultaten. Reveel geeft de huid nieuwe energie, laat hem weer stralen en verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar.

Zo is er de exclusieve Advanced CryoSafe-methode van Reveel, die de huid regenereert met krachtige actieve bestanddelen. Die producten helpen je huid aan zijn individuele behoeften te voldoen door zijn natuurlijke functies te reactiveren en te versnellen en de broodnodige voedingsstoffen aan te vullen. Met Phytomer als partner toveren ze een natuurlijke glans op je huid.

 

 

 

Voor een eindeloos goed gevoel

Wil je thuis verder genieten van al die zintuiglijke weldaden, weet dan dat al die producten bij ons te koop zijn. Laat je adviseren door ons geschoolde personeel en kies samen met hen in Martin's City Spa de producten die het best bij je passen of snuister gerust zelf rond in onze online webshop

Ontdek de behandelingen en massages van Cinq Mondes en Phytomer tijdens een aangename break in Martin's City Spa in Louvain-la-Neuve.

Quick Response Code