Merken en producten

Behandelingen en massages

Twee merken verzorgingsproducten die hun gelijke niet kennen

In Martin's City Spa worden voor de behandelingen en verzorgingen alleen producten van uitzonderlijke kwaliteit gebruikt, met name van Cinq Mondes en Phytomer. Twee merken met elk een eigen klemtoon, maar alle twee ontworpen met hetzelfde doel: je er stralend te laten uitzien.

Maak een schoonheidswereldreis in ons centrum in Louvain-la-Neuve

Martin's City Spa in Louvain-la-Neuve heeft twee kwaliteitsmerken geselecteerd om u de best mogelijke ervaring te bieden: Cinq Mondes, een Franse specialist in professionele spa-behandelingen die een prachtig gamma behandelingen aanbiedt waarin traditie, kwaliteit en authenticiteit worden gecombineerd, en Phytomer, een Frans eco-verantwoordelijk merk dat gezichts- en afslankingsbehandelingen aanbiedt met actieve ingrediënten uit de zee.

 
 

Cinq Mondes, een universum vol geuren en finesse

Martin’s Spa kiest niet alleen voor het merk Cinq Mondes vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de producten en behandelingen, maar ook omdat hun productlijnen zo geconcipieerd zijn dat ze een respectvolle hommage aan de natuur zijn. Met de producten van Cinq Mondes kunnen we je lichaamsverzorging aanbieden die geïnspireerd is op de traditionele schoonheidsrituelen uit de vijf hoeken van de wereld.

Dankzij Cinq Mondes beleef je een ware zintuiglijke ervaring. Gedurende de behandeling worden de producten onder een aromatische nevel aangewend om zo je zintuigen zo sterk mogelijk te bespelen. Bij elke behandeling hoort een soundscape die bestaat uit gedetailleerde achtergrondinformatie over de oorsprong van de behandeling en de gebruikte ingrediënten en passende muziek. Je geeft je volledig over aan de exotische, meditatieve sfeer.

Een zintuiglijke ervaring maakt wezenlijk deel uit van elke gezichtsbehandeling met Cinq Mondes. Bij elke behandeling krijg je een uitermate goed gevoel en zie je ook meteen de gunstige effecten voor je huid. Daar hoort telkens ook een relaxerende massage bij (nek, schedel, handen, voeten of benen) terwijl je je gezichtsmasker op hebt.

 

Phytomer, een revelatie in schoonheidsbehandelingen

Al bijna 50 jaar transformeert PHYTOMER de zee in een huidverzorgingsproduct om de schoonheid van vrouwen en mannen beter te onthullen. Authentieke, natuurlijke en levende schoonheid. Ontdek onze gezichtsverzorgings- en afslankproducten met actieve bestanddelen uit de zee.

Phytomer zet zich in voor beredeneerde cosmetica door in elke productiefase de voorkeur te geven aan methoden met een beperkte impact op het milieu. Ze cultiveren hun algen en biologische planten en bedenken verantwoorde oplossingen voor schoonheid met respect voor de huid en de natuur.

De zeldzaamste en meest kwetsbare algen worden gekweekt in de open zee of in hun laboratoria in tanks met zeewater. Ze hebben ook biotechnologische kweekprogramma's ontwikkeld om nieuwe, 100% natuurlijke mariene ingrediënten te produceren die een uitzonderlijk niveau van kwaliteit en zuiverheid garanderen. Voor hun verpakkingen geven zij de voorkeur aan het gebruik van plantaardige en recycleerbare materialen.

  • Kokers van recycleerbaar plantaardig materiaal
  • Dozen van natuurlijk papier uit duurzaam beheerde bossen
  • Recycleerbare glazen potten
  • Flessen van recycleerbaar plantaardig materiaal

Met Phytomer als partner toveren ze een natuurlijke glans op je huid.

 

 

 

Voor een eindeloos goed gevoel

Wil je thuis verder genieten van al die zintuiglijke weldaden, weet dan dat al die producten bij ons te koop zijn. Laat je adviseren door ons geschoolde personeel en kies samen met hen in Martin's City Spa de producten die het best bij je passen.

Ontdek de behandelingen en massages van Cinq Mondes en Phytomer tijdens een aangename break in Martin's City Spa in Louvain-la-Neuve.

Quick Response Code