Behandelingen en Massages

Behandelingen en massages

Een verkwikkend gamma behandelingen en massages in Louvain-la-Neuve

Er even tussenuit met een massage in Louvain-la-Neuve, je laten verwennen met een schoonheidssessie of nieuwe energie opdoen met een behandeling op maat, dat is wat Martin's City Spa voor je in petto heeft.

 

Martin's City Spa is een rustgevende haven waar je alleen of met zijn twee kunt genieten van schoonheidsbehandelingen voor gezicht of lichaam, massages of andere verwenssessies. Onze professionele specialisten zetten al hun passie en vakkennis in om je de beste esthetische behandelingen te geven tijdens een massage of een uitzonderlijke schoonheidssessie. In ons ruime aanbod massages vind je voor elk wat wils. Als je droomt van een puur moment van ontspanning, dan kies je voor de relaxatiemassage. Met onze detoxmassages kun je je lichaam zuiveren van alle schadelijke stoffen en helemaal herbronnen kan met onze energetische massages. Je kunt zelfs een kleine wereldreis maken zonder Genval te verlaten door te kiezen voor onze ontdekkingsmassages. Kortom, iedereen vindt bij ons zijn gading.

Het team van Martin's City Spa nodigt je uit om je verwenuitje in te vullen met een van de vele esthetische of lichaamsbehandelingen, zoals body wraps of scrubbings, een massage of een moment van ontspanning in een van onze bubbelbaden. Behalve die vele esthetische behandelingen biedt Martin's City Spa in Louvain-la-Neuve nog tal van andere schoonheid- en verwensessies voor gezicht en lichaam, of behandelingen met een oosters tintje. Je kunt ook fitness, kuren en massage combineren met een formule waar je geheid een 100 % goed gevoel aan overhoudt.

Met de themabehandelingen van Martin'Spa Expertise kun je je helemaal onderdompelen in de wereldwijde tradities van welzijn, schoonheidsbehandelingen en massagetechnieken. Met een relaxatiemassage kom je helemaal tot rust, na onze energetische massages voel je je helemaal als herboren. De detoxmassages zuiveren grondig je lichaam terwijl je met onze ontdekkingsmassages op reis gaat rond de wereld en tegelijk ultieme rust ervaart.

Onze specialisten hebben vakkundige technieken in de vingers om je tijdens elke stap van de behandeling optimaal te verwennen en je een maximaal goed gevoel te bezorgen. Wist je dat je in ons massage- en therapiecentrum in Waals-Brabant ook terecht kunt voor echte feelgoodtotaalervaring ? Binnen die alomvattende formule, van 80 tot 170 minuten, heb je toegang tot de hammam en kun je gebruikmaken van een behandeling of massage naar keuze, op basis van de gekozen formule.

Martin's City Spa biedt de mogelijkheid om je massage te combineren met een schoonheids- of lichaamsbehandeling. Die behandelingen worden gegeven aanvullend op een lichaams- of gezichtsmassage in ons wellnesscentrum in Waals-Brabant met als doel alle spanning in je spieren weg te nemen en je lichaam helemaal te laten ontspannen en ontvankelijk te maken voor de actieve bestanddelen die in onze producten aanwezig zijn. Zo wordt een massage nog doeltreffender.

Onze gezichtsbehandelingen met Cinq Monde of Reveel maken je huid zuiverder, jeugdiger en soepeler. Tijdens die gezichtsbehandelingen is het niet alleen heerlijk genieten, je kunt ook meteen rekenen op zichtbare resultaten. Het zijn dus veel meer dan zomaar behandelingen: terwijl je je gezichtsmasker op hebt, werken onze experts naar een unieke zintuiglijke ervaring toe met een craniale massage en behandelingstechnieken die voor ontspanning zorgen in de diepste vezels van je gezicht. Ons wellnessaanbod omvat ook schoonheidsbehandelingen zoals harsen, kleuren, pedicures en manicures om je er van kop tot teen piekfijn te laten uitzien.

Onze producten nemen je mee op reis rond de wereld vanuit Louvain-la-Neuve

De specialisten van Martin's City Spa hebben zorgvuldig de hoogwaardigste behandelingen van Reveel en Cinq Mondes geselecteerd. Gerenommeerde merken die je huid van binnenuit diepgaand verjongen en je meenemen op een reis langsheen alle culturen van de wereld, vanuit de intieme beslotenheid van onze wellnessruimtes in Waals-Brabant.

Reveel is een professioneel huidverzorgingsmerk dat sterk inzet op medische en wetenschappelijke onderbouw. Het merk gaat er prat op dat er altijd een wetenschappelijk bewezen werking is voor elk van de actieve bestanddelen in hun producten om de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en om zo optimale resultaten te verkrijgen. Reveel geeft de huid nieuwe energie, helpt hem weer te stralen en verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar.

De exclusieve Advanced CryoSafe-methode van Reveel regenereert de huid dankzij de krachtige actieve bestanddelen. Die producten helpen je huid aan zijn individuele behoeften te voldoen door zijn natuurlijke functies te reactiveren en te versnellen en de broodnodige voedingsstoffen aan te vullen. Reveel is onze partner om je huid weer stralend gezond te maken.

Cinq Mondes staat garant voor een echte zintuiglijke ervaring. Tijdens de behandeling worden de producten aangebracht volgens heel specifieke technieken onder een aromatische nevel. De oorsprong van de behandelingen en de ingrediënten worden in detail uitgelegd op een muzikale achtergrond die aangepast is aan de gekozen behandeling. Zo kom je in een exotische en meditatieve sfeer terecht waarbij je even alles kunt vergeten.

Onze aanbiedingen

Vanaf 100

Schoonheidsbehandelingen, lichaams- of gelaatsbehandelingen om je huid en organisme diepgaand te verjongen, bekoorlijke massages ... ontdek wat onze specialisten allemaal voor jou in petto hebben en neem contact met ons op, telefonisch op 0032 (0)2 655 74 66 of via e-mail op sparesa.cdl@martinshotels.com om een afspraak te maken. Tot binnenkort?

Quick Response Code