Thermen

DE BADKAMERS

Geniet van een tijdloze break in onze thermen in Louvain-la-Neuve

De thermen van hotel Martin's Louvain-la-Neuve ontvangen je met open armen voor een moment van sereniteit tussen sauna en aromatherapie. Een exclusieve ervaring die je beleeft vlak bij het natuurlijke decor van het meer van Louvain-la-Neuve beleeft.

Een uitzonderlijk moment in onze thermen in Waals-Brabant.

Of je nu voor of na je verzorging of fitness-sessie de weldadige eigenschappen van de thermen van Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval ontdekt, alle aanwezige elementen roepen hier het echte wellnessgevoel op. Met het geslaagde huwelijk tussen verzorging en wegdromen in het relaxatiezwembad met Swarovski-sterrenhemel, nodigen deze uitzonderlijke thermen in Waals-Brabant je uit om je lichaam te zuiveren tijdens een pauze in de sauna en om je spierspanning te verlichten met de weldoende stoom van de hamam. Dit kuuroord dompelt je onder in een wereld van sereniteit vanuit het natuurlijke solarium dat een prachtig uizicht biedt op het meer van Genval.

 

Thermen met Zweeds charme in het hart van Waals-Brabant

 

 • Infraroodbank Onze houten banken met infrarood-rugleuning verspreiden gradueel warmte voor een optimale spierontspannende sessie van 20 tot 30 minuten. Twijfel niet en combineer een rugmassage met de infraroodbank om het effect van de massage nog te versterken !
 • Relaxhoek De ideale plek om te herbronnen voor of na uw verzorging. Maak het jezelf gemakkelijk op een stoel met tuinzicht en wentel jezelf bij een prachtig uitzicht in je herwonnen rust terwijl je aan een theetje nipt.
 • Belevenisdouches Deze douches hebben vier waterjets met verschillende temperaturen en geuren. Afhankelijk van de parcoursrichting die je kiest zullen ze een verkwikkend of juist kalmerend effect hebben. Deze ervaring combineert chromotherapie en aromatherapie: ze prikkelt dus resoluut de zintuigen.
 • IJsfonteinen Bestrooi na de Finse of mediterrane sauna je hele lichaam van hoofd tot voeten met fijne ijsschilfers om er energie in te blazen. Het temperatuurverschil tussen de warme sauna of hamam en het koude ijs zorgt voor een echte opstoot van de bloedcirculatie. De ijsfontein is een zachter alternatief dan het klassieke bassin met ijskoud water, dat je eveneens vlak bij onze sauna vindt.
 • Finse sauna van 90 °C dankzij de erg lage luchtvochtigheid ontspannen de spieren en kan het lichaam detoxen. De gemoedelijke sfeer en aangename houtgeur van de Finse sauna zorgen ervoor dat je er helemaal tot rust komt.
 • Mediterrane sauna met een temperatuur die nooit hoger dan 45 °C gaat, is de mediterrane sauna milder en minder warm dan de traditionele hamam. Op gezette tijden wordt er een fijn straaltje op de warme stenen gegoten voor wat lichte en lekker naar lavendel geurende stoom.
 • Een zwembad Zwembad van 18 meter met masserende waterjets

Mogelijke combinaties tijdens je bezoek aan de thermen van Louvain-la-Neuve

Overweeg je jezelf te verwennen met een lichaamsverzorging tijdens je bezoek aan Martin’s City Spa in Louvain-la-Neuve? Om je goede gevoel compleet te maken, geven we je vanaf 50 minuten lichaamsverzorging ook toegang tot de thermen van hotel Martin’s City Spa. 

Of toch eerder zin in een mix van ontspanning en fitness? Ga in dat geval voor onze Pass Experience (€ 35), waarmee je u toegang krijgt tot de thermen van hotel Martin's in Louvain-la-Neuve en tot onze fitnesszaal (behalve voor groepslessen).

 

Zin om onze thermen af te huren voor een gedeeld privémoment in Louvain-la-Neuve?

Ben je op zoek naar een origineel idee om samen met vrienden of familie een bijzondere gebeurtenis te vieren, dan kun je onze thermen twee uur lang afhuren. Op het programma staan een duik in het zwembad, Finse sauna, infraroodbank en zintuiglijke douches met aromatherapie. Een handdoek, een badjas en een paar pantoffels per persoon zijn inbegrepen bij onze exclusieve service, net als een waterfontein, een kan gearomatiseerd water, een fruitmand, douchegel voor lichaam en haar en een haardroger.

Onze thermen bij Martin’s City Spa te Louvain-la-Neuve kunnen alle vrijdagen en zaterdagen van 20.00 u tot 22.00 u gehuurd worden en ook elke zondag van 18.00 u tot 22.00 u. De prijs begint bij € 49 per persoon - gebaseerd op een verhuur aan 10 personen - en bedraagt € 35 per bijkomende persoon, tot een maximumaantal van 20 personen. Een prima oplossing wanneer je een girls night of een vrijgezellenfeest wilt organiseren!

Aarzel niet om contanct met ons op te nemen via reception.spa.lln@martinshotels.com of telefonisch via +32 10 77 48 08. voor meer informatie.

 

Contact en bereikbaarheid van de thermen van Martin’s City Spa te Louvain-la-Neuve

De thermen zijn toegankelijk voor € 35 per persoon per dag. Voor de klanten van Martin’s Louvain-la-Neuve en van Martin’s All Suites bedraagt de toegangsprijs € 30.

Fitness & Wellness 

 • Maandag - Donderdag : 07u00 - 21u00
 • Vrijdag : 7u00 - 20u00
 • Zaterdag : 9u00 - 20u00
 • Zondag &Feestdagen  : 9u00 -18u00

Treatments & Spa

 • Maandag : 11u00 - 19u00
 • Dinsdag, Woensdag &Donderdag : 14u00 - 18u00
 • Vrijdag & Zaterdag: 10u00 - 19u00
 • Zondag & Feestdagen : 9u00 -16u00

Toegang tot het zwembad voor kinderen

 • Elk dag : 14u00 - 16u00
 • Zaterdag : 10u00 - 12u00 

 

 

Zin in een uitzonderlijk moment met sauna, aromatherapie en een dynamisch hotel in de thermen van hotel Martin's Louvain-la-Neuve? Wij beantwoorden graag al je vragen per e-mail op reception.spa.lln@martinshotels.com of telefonisch via +32 10 77 48 08.

Quick Response Code